DIGITALNI MARKETING

Najbrži, najefikasniji i najjeftiniji način pokretanja poslovnih procesa.

WEB APLIKACIJE
WEB TRGOVINE

Digitalna transformacija Vašeg poslovanja.

WEB STRANICE

Izrađujemo web stranice po mjeri naručitelja, slijedeći nekoliko ZLATNIH PRAVILA...

DIZAJN I TISAK

...kataloga, letaka, brošura, plakata, ambalaže...

Back to top

O nama

Tek ste krenuli u svoj biznis ili ste na tržištu već dugo ali muči vas isti problem - kako do klijenata? To je pitanje koje si postavljaju mnogi poduzetnici. Srećom tu smo mi, a prvi korak ka ostvarivanju svog cilja već ste napravili - došli te na našu web stranicu. Pa čestitamo!

Tvrtka Promo Set prisutna je na tržištu od 1993. godine i kroz taj dugi period imali smo prilike surađivati s više od 300 klijenata iz raznih branši; trgovina, nekretnine, građevinarstvo, farmacija, prehrana, tekstilna proizvodnja, elektronika, strojarstvo, medicina i ostali.
Možete pretpostaviti koju količinu iskustva smo prikupili kroz godine.

Vjerojatno mislite, sve je to super ali što vi to točno radite? Da pređemo na stvar.
Bavimo se dizajnom i izradom web stranica, izradom web aplikacija, dizajnom i tiskom.

Osim toga, specijalisti smo za digitalni marketing, odnosno za oglašavanje proizvoda i usluga putem Google servisa (popularni Google Ads) na prikazivačkoj i pretraživačkoj mreži. Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu u radu s ovim alatom od samog pojavljivanja  Google oglašavanja u Hrvatskoj, s ponosom možemo reći da su naši klijenti znatno unaprijedili svoje poslovanje upravo koristeći naše znanje i usluge.

No vratimo se korak unatrag. Imate super novi proizvod koji želite plasirati na tržište ali nemate ga u što zapakirati, ne znate kako ga predstaviti publici? I tu vam možemo pomoći. Naš dizajnerski tim prati trendove i zato smo uvijek u korak s aktualnostima bilo da se radi o grafičkom dizajnu jednog proizvoda ili vam je pak potreban cjeloviti vizualni identitet  - od dizajna logotipa do izrade poslovne dokumentacije s potpisom Vaše tvrtke.