DIGITALNI MARKETING

Najbrži, najefikasniji i najjeftiniji način pokretanja poslovnih procesa.

WEB APLIKACIJE
WEB TRGOVINE

Digitalna transformacija Vašeg poslovanja.

WEB STRANICE

Izrađujemo web stranice po mjeri naručitelja, slijedeći nekoliko ZLATNIH PRAVILA...

DIZAJN I TISAK

...kataloga, letaka, brošura, plakata, ambalaže...

Back to top

Web aplikacije / Web Trgovine

Izrada web aplikacija

Izrađujemo potpuno prilagođene web temeljene aplikacije po vašim zahtjevima.

Pri izradi aplikacija radimo zajedno sa vama od definiranja svih zahtjeva do realizacije, testiranja i edukacije korisnika za rad.

Prednosti web temeljenih aplikacija:

  • Nije potrebno ništa instalirati na vaše računalo (aplikaciji se pristupa kroz web preglednik)
  • Aplikacija se nalazi na našim poslužiteljima ili je možete postaviti kod bilo kojeg drugog pružatelja hosting usluge.
  • Aplikaciji možete pristupiti sa bilo kojeg mjesta korištenjem bilo kojeg uređaja (desktop računalo, tablet, mobilni uređaj)

Naše web aplikacije se temelje na najmodernijim i najpouzdanijim tehnologijama i bazama podataka. Ovisno o vašim potrebama, količini potencijalnih korisnika i kompleksnosti aplikacije zajedno sa vama definiramo najbolju moguću opciju za vašu aplikaciju

Kako web aplikacije koje izrađujemo mogu pomoći vašoj tvrtki ili ustanovi.

U osnovi uvođenje web i Internet temeljenih aplikacija u poslovanje vaše tvrtke ili organizacije je jedan od alata digitalne transformacije vaše tvrtke.

Digitalna transformacija može transformirati vaše interne procese i na taj način unaprijediti vaše poslovanje.

Druga vrsta digitalne transformacije je transformacija komunikacije i interakcije vaše tvrtke ili ustanove sa vašim partnerima, dobavljačima, korisnicima, klijentima i kupcima. Ova vrsta transformacije vaše tvrtke uobičajeno donosi najveće promjene ali i najveća unapređenja budući da omogućuje nove načine komunikacije, nove prodajne kanale, nove kanale dobave sredstava potrebnim za vaš rad.

U načelu postoji nekoliko vrsta interakcije vaše tvrtke sa partnerima, klijentima i kupcima

  • B2B - Business to Business (tvrtka - tvrtka)
  • B2C - Business to Client/Customer (tvrtka - kupac/klijent)
  • G2B - Goverment to Business (Država - tvrtka)
  • G2C - Goverment to citizen (Država - Građanin)

Neki od primjera digitalne transformacije poslovanja tvrtki i ustanova.

Aplikacija za članove Društva Potrošač.

Aplikacija omogućuje bolju komunikaciju sa članovima Društva. Kroz aplikaciju su dostupni razni materijali za članove. Članovima omogućuje registraciju upita za savjetnike Društva koji putem te aplikacije mogu davati odgovore i savjete članovima te im dostavljati razne potrebne materijale vezane za njihov slučaj.

Korištenjem aplikacije je znatno unaprijeđena i poboljšana komunikacija sa članovima no isto tako i unutarnja organizacija Društva budući da svi zahtjevi dolaze kategorizirani na jedno mjesto koji se nakon zaprimanja dodjeljuju savjetniku koji je najmanje opterećen ili koji je najpogodniji za određeni slučaj.

Korištenjem ove aplikacije Društov „Potrošać“ je digitalno transformiralo rad udruge i sve svoje usluge prenesli na Internet no uz zadržavanje tradicionalnih kanala komunikacije sa članovima društva kroz pisanu poštu i telefonske pozive koji su također interno digitalno transformirani (piti zaprimljeni poštom se od strane djelatnika Društva unose u aplikaciju i na potpuno isti način interno obrađuju)

Aplikacija za članove Hrvatske komore socijalnih radnika (HKSR)

Implementacijom aplikacije u potpunosti se digitalno transformirao rad Komore. Procesi komunikacije sa članovima su u potpunosti transformirani i temelje se na internetu. Također su transformirani i interni procesi Komore vezani za registraciju članova, kreiranja odobrenja za rad, kreiranje odluka za produljenje odobrenja za rad, ili rješenja prestanka odobrenja za rad.

Korištenjem aplikacije olakšano je i prikupljanje informacija o edukacijama koje su korisnici prošli budući da korisnici mogu sami prijavljivati edukacije te djelatnicima komore više nije potrebno da sami to unose i obrađuju podatke o edukacijama. Kroz aplikaciju je također moguće komunicirati članovima komore novosti ili neke važne odluke.

Web trgovina Exotic King

Implementacijom web trgovine Exotic-king je tvrtki Šulog omogućila novi kanal prodaje svojih proizvoda putem interneta.

Sama aplikacija omogućuje kupcima naručivanje proizvoda tvrtke no isto tako i interno praćenje isporuke naručenih proizvoda.